1. Administratorem Danych Osobowych jest: PANORAMIX MICHAŁ JASIŃSKI, ul. Piotrkowska 249/251, 90-456 Łódź , NIP: 633-212-29-37, REGON: 362423728, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

 

 

2. W naszej Drukarnii Internetowej zbieramy następujące dane osobowe:


• Imię i nazwisko/nazwa firmy – podczas składania Zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska/nazwy firmy, abyśmy  mogli wysłać Tobie Zamówienie oraz mieć możliwość kontaktu z Tobą.


• Adres zamieszkania/siedziby – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego Produktu.


• Nr telefonu – zdarza się, że dzwonimy w celu potwierdzenia Zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak Produktu 


• Adres e-mail – poprzez adres e-mail wysyłamy do Ciebie potwierdzenie złożenia Zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. 

3. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:


• Dokonując zakupu w naszej Drukarnii Internetowej za pomocą udostępnionego na stronie internetowej Drukarnii Formularza zamówienia (Zamówienie bez logowania/rejestracji Konta) – po realizacji takiego Zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje jedynie dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
• Rejestracja w bazie Kupujących – jest dobrowolna. Przechowujemy podane przez Ciebie dane w naszej bazie, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszej Drukarnii Internetowej.

 

4. Każdy Użytkownik naszej Drukarnii Internetowej ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszej Drukarnii Internetowej.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu  prześlij wiadomość drogą  elektronicznej na adres e-mail: drukarniastudencka@gmail.com

PUNKT ODBIORU 

Piotrkowska 249/251 

90-456 Łódź 

Wejscie "C"

GODZINY PRACY

Pn - Pt      

Sobota     

Niedziela

10 - 20 marca

nieczynne

KONTAKT

SZYBKA WYCENA